Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Västerns Ryggsim - del 3

Av Ulf Dahlquist - 15 augusti 2009 15:54

"Döda dessa två republikens livvakter." befallde rymdgeneralen. Allah Guld och Förhållande Kakel blev snabbt omringade av stridsdroider.
"Utrota dem!" utbrast Allah Guld, men trots hans stridslystnad blev de snabbt tillfångatagna och leddes iväg.
"En persons bak ska inte knuffas" kommenterade stridsdroiderna, medan Förhållande Kakel undrade varför R2 inte kommit till hans hjälp.
"R2, gör du är helvete?" mumlade han stressat för sig själv. Han var så förvånad över vändningen striden hade tagit att han inte kunde få meningarna rätt och fråga sig själv vad i helvete det var R2 gjorde.
Allah Guld och Förhållande Kakel fördes till talaren, som korthugget varnade dem för Dooku.
"Ni två, försiktiga. Han är en stor."
Att strida mot mängder av robotar var ingen passande uppgift för dessa två. De levde båda för att slåss mot de stora.
"Herr talare, vi finns för de stora" påpekade Förhållande Kakel.
Dooku anlände och det blev genast en våldsam strid.
"Jag har hatat dig" sa Dooku, då han verkligen inte gillade Allah Guld. "Du är en offergåva som jag ska stycka grovt nu" Trots hans självsäkerhet blev han snabbt besegrad av Allah Guld.
"Han stor i inget viktigt, i god elefant" sa talare Palpatine. Elefanten var ett heligt djur i rymdreligionen, och talare Palpatine ansåg på att Dookus storhet inte hade innefattat någon god egenskap som elefantreligionen värderade högt.
Rymdgeneralen fick snabbt reda på händelserna genom en av sina stridsdroider.
"Överordnad, de har rymt en dag före marknaden." meddelade roboten, som visste att rymdgeneralen inte skulle gilla att de flytt precis före den viktiga dagen.
"Jag borde verkligen mata er med alla hundar!" skrek han i ilska, då Allah Guld dök upp. Rymdgeneralen mötte honom med en oimponerad blick. Var detta verkligen krigaren som gett honom så mycket besvär?
"Jag är bara en hopplös situationskrigare" sa Allah Guld i ett sällsynt ögonblick av blygsamhet, men återvände snabbt till sitt vanliga självsäkra jag. "rymdgeneral, ni är inte jämlik med jag, tycker jag skarpt."
"Illaluktande pojke" svarade rymdgeneralen. "Bulta till döds dem" beordrade han sina livvakter. Striden blev kort, och de enda skador våra hjältar ådrog sig var en förstörd frisyr för Förhållande Kakel.
"Ge första hjälpen till den redan ovårdade hårprojektionen?" frågade Allah Guld, då plötsligt flera bitar av rymdskeppet föll av. "Den goda elefanten i luftskeppet tappade vad för saker?" utbrast Allah Guld, som fruktade att de tappade bitarna berodde på att elefantguden övergivit dem.
"Det relaterar vi inte till. Den goda elefanten återvänder" försäkrade Förhållande Kakel, vars tro var starkare. De försökte att reparera rymdskeppet, men hittade inte några verktyg eller reservdelar. Det enda de hittade var 5000 riskorn.
"5000 ris är högt tomma" kommenterade Allah Guld. Han satte igång med att nödlanda på citronavenyn.
"Fören är en Citronaveny flyger rakt" sa Förhållande Kakel, då citronavenyn flög rakt in i fören på rymdskeppet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulf Dahlquist - 9 januari 2010 22:06

I en avlägsen mörk framtid kommer många att leta efter en ljusare tillvaro. Jorden blir överbefolkad och allmänt otrevlig att bo på. Jordens ledande vetenskapsmän kommer nog att tycka att jorden hade blivit inkompetent, och att det är dags att bygga ...

Av Ulf Dahlquist - 3 oktober 2009 15:07

Ofantliga mängder fågelfrö som förhärskande föda leder till en användning av öl och narkotiska saker, på samma sätt som ofantliga mängder potatis som förhärskande föda leder till brännvinsdrickande. Fågelfrö-dieten leder emellertid också, som en subt...

Av Ulf Dahlquist - 24 september 2009 19:34

Jag satt uppe i den mystiska ventilationen och väntade på rätt tillfälle att utför amin väl planerade plan. Min utrustning bestod som bekant av en rulle silvertejp, två kopparrör, en cirkelsåg och en dvd-film. Alla dessa föremål spelade en viktig del...

Av Ulf Dahlquist - 11 september 2009 17:57

De skinnhalsade glesbryserna är ett folkslag som lever i Bryssels glesbygder. Det kan låta motsägelsefullt att tala om glesbygt mitt i en stad, men det finns det faktiskt. Det är i just dessa glesbygder som brysselkålen odlas, eftersom brysselkålen ä...

Av Ulf Dahlquist - 29 augusti 2009 13:11

Det är mycket sorglit, men likväl sant. Den stora hemligheten, hur man gör öl av fågelfrö, har sedan länge gått förlorad. I tusentals år har mänskligheten tvingats gå utan denna visdom. Frågan om hur vi klarat oss med öl fri från fågelfrö (frifrånfåg...

Ovido - Quiz & Flashcards